Voland Partners kiihdyttää pilvikonsultti Cloud1:n kasvua

Voland Partners tekee ensimmäisen sijoituksensa Microsoft Azure -pilveen ratkaisuja tuottavaan Cloud1:iin, ja siitä tulee yhtiön vähemmistöomistaja. Cloud1:lla on erinomainen maine niin työntekijöiden kuin asiakkaiden parissa. Pilvipalvelujen ja datan hyödyntämisen megatrendi yhdistettynä hyvään työhön on siivittänyt yrityksen keskimäärin noin 40 prosentin vuosittaiseen kasvuun.

 

Microsoft Azure -kumppanuus on kuulunut Cloud1:n strategiaan alusta saakka. Cloud1 hallitsee datavetoisen pilvipalveluun siirtymisen kokonaisvaltaisesti ja on omalla näkemyksellään luonut asiakkailleen merkittävää lisäarvoa.

 

”Cloud1 on terävästi keskittynyt vauhdittamaan asiakkaidensa dataan perustuvaa liiketoimintaa rakentamalla keskitettyjä data-alustoja julkiseen pilveen. Cloud1 erottuu ylivertaisella teknologiaosaamisella ja panostaa voimakkaasti yrityskulttuuriin. Olemme iloisia päästessämme osaksi Cloud1:n tiimiä ja tukemaan heitä kasvumatkallaan”, sanoo Erkka Niemi, Voland Partnersin hallituksen puheenjohtaja.

 

“Voland Partners on sijoittaja ja kanssayrittäjä, joka tietää, mistä puhuu toimiessaan teknologia-alan kasvuyritysten kanssa. Vähemmistöomistajana Voland voi tuoda tarvitsemaamme tukea toimintamme vahvistamiseksi ja kasvun kiihdyttämiseksi”, toteaa Henri Aalto, Cloud1:n hallituksen puheenjohtaja.

 

Cloud1 työllistää yli 60 asiantuntijaa, ja sillä on noin 40 asiakasta. Cloud1:n tavoitteena on kasvattaa merkittävästi liiketoimintaansa Suomessa ja myös laajentaa toimintaansa ulkomaille.

 

Lisätietoja: 

Henri Aalto, Chairman of the Board, Cloud1, +358 50 464 7657, henri.aalto@cloud1.fi

Erkka Niemi, Partner, Voland Partners, +358 40 713 1568, erkka.niemi@voland.fi

 

Cloud1 on datavetoisiin pilvipalveluratkaisuihin keskittynyt suomalainen asiantuntijayritys. Cloud1:n auttaa asiakkaitaan muuntamaan datan aidoksi liiketoimintahyödyksi, parantamaan tuottavuutta ja tehostamaan prosesseja. Cloud1:n palvelut koostuvat Azure- osaamisesta, arkkitehtuurisuunnittelusta, analytiikka-, data- ja integraatioratkaisujen ketterästä kehittämisestä sekä Microsoftin kehittyneen analytiikan ja low code -ratkaisuista. Cloud1:n liikevaihto vuonna 2022 on noin 8 miljoonaa euroa. 

Voland Partners on teknologiayritysten kehittämiseen erikoistunut vähemmistösijoittaja. Voland auttaa kunnianhimoisia yrittäjiä menestymään kehittämällä yritystä systemaattisesti ja strategisesti ja luoda yhdessä menestystarinoita, joista koko yhteiskunta hyötyy. Voland Technology Growth Fund I -rahasto noudattaa vastuullisen sijoittamisen SFDR 8+ -artiklaa. Rahaston tavoitekoko on 80 miljoonaa euroa.

Leave a Comment